Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

sunnuntai 19. syyskuuta 2021

Kirjallisuuspäivien päivittelyä

Niinhän siinä kävi tämän viikonlopun Joensuun kirjallisuustapahtuman kanssa kuin Maruknoidenkin: Ohi vilahtivat helmet. 😞😥

Joensuun kirjallisuusviikon vastaava tuottaja, kirjailijayhdistys-Ukrin vpj. Kari Tahvanainen paljasti Lokkivihkossaan karun totuuden:

Molempien tapahtumien järjestäjät ihmettelivät, miten kitsaita paikalliset tiedotusvälineet olivat/ovat tiedottamaan tapahtumista etu- ja jälkikäteen. 

Martvankin tapahtuman Koti-Karjalassa peittosi kirkkaasti oluttuoppi! 

K-K 14.9.2021

No jokin roti ja tärkeysjärjestys se olla pitää. 🙏 - SKÅL!
Kirjavinkeissä

4 kommenttia:

 1. Se on tarttuvaista. Ei oo etelän mediakaan tainnut koskaan kiinnostua Joensuun tapahtumasta. Kai sinne pitäs keksiä jotain (ison)uutisen arvoista.

  Paikalliseen mediaan tehhään uutinen, kun ajelee kännipäissään. Joka ainoa rattijuoppo noteerataan, mikä on tietysti ihan oikein. Vuan jos Karjalassa kirjoittaa kirjasen kalevalamittaa, ei se hetkauta enempää paikallislehtiä kuin kirjakauppojakaan. Kumpaankaan ei kelpaa. Parasta olla kirjoittamatta, niin ei ainakaan kukaan löyhäpäiseksi mainihe, kuten Petter Mantsinen aikoinaan tuskaili.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EJ

   ...tai kun perämoottori on varastettu taikka autoon parkkipaikalla tullu ruapasu tai Tuksu suanu lapsen taikka ukoltansa turpiin ja vaikka ...
   Vaan teehän runokirja, varsinkaan kalevalamittainen: ei näy ei kuulu.

   Harmi kun se Koponenkin ehti kuolla: jos oisivat kokkeilu sitä lyykelitemppua uusintana. Johan etelänkin lehti väriseis.

   Poista
 2. Minultakin meni Joensuun tapahtuma ohi. Tiesin kyllä teeman 'Lapsi' ja olin kiinnostunut, mutta reissu Turkuun tuli päälle. Siinäkin oli paljon sovittelua, koska vierailimme uusperheessä, jossa lapset ovat välillä toisilla vanhemmilla ja kaikilla tietty omat menonsa.
  No, mutta toivottavasti tapahtumissa oli väkeä paikallismedian kehnosta kiinnostuksesta huolimatta.
  Kulttuurisivujen tila on huono kaikissa sanomalehdissä Hesarista maakuntalehtiin. Koti-Karjalan aukeama sinun havainnollistamana näyttää sen hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MM

   se on arkimaanantai taas eessä: muistanet miltä jo sunnuntai-iltapivänä alkoi tuntua eessä oleva maanantaiaamu.
   Vaan mikä meijjän nyt: arkesa pyhäsä yhtä sunnuntaita! :)

   - Tarpeeton tapetaan ensin, ajatellevat.
   Eli sivistys ja muu turha, jonka häviäminen ei välittömästi tunnu. Senhän koronakin karusti on osoittanut.

   'Mieluummin tuoppi kuin kirja käteen' -periaate. = kihahataa noppeemmin nuppiin. :)

   Poista