Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

maanantai 28. toukokuuta 2018

Keskenkasvuisia me kaikk'

Kaikkea se raha teetättää!
Itkevät ja potkivat ja kieltä näyttävät leikkiessään aikuisetmiehet. Rehdit ja reilut urheilumiehet.

Ei mitään hurpaa kun joku miljoonamies itkeä vollottaa, kuin kippiauton menettänyt lapsi hiekkaläjällään, möhlittyään kaksi maalia vastustajalle. Itkeekö enemmän tulevaa palkanalennusta kuin töppöilyään ja taitamattomuuttaan?

Matsissa Real Madrid - Liverpool.

Ekassa möhläyksessä tietentahtoen asetti pallon vastustajan jalkaan, ja Benzemakos oikaisi miljoonakoipensa ja hujautti tarjottimelta maalin, toisessa imaisi pallon muuten vain joutessaan maalinperukoille. Liverpoolin koulkiipperi-mv Karius järkyttyi ja jäykistyi perusteellisesti. Kyynelvirtahan siitä.

Entä tämä kaadettu seurakaveri kerjäläispoika (Messiin verrattuna) Egyptistä Salah! Olkapäävamma.
Maansa myi ja itkun päästi Ei muutakuin Josefin kanssa kaivoon!

J
a
tätä se vielä puuttub = suomalainen rehti urheilijanuorukainen Amirkhani näytti kieltä vastustajalleen:

 
 
Suurta raamaa ja näytelmää kaikin!
Kyllä inehmo osaa.
 
KIRJA-ARVOSTELUT
*** 
myös

6 kommenttia:

 1. Arvoisa lapsellisuusasiamies hikkaj

  Lapsi on terve kun se leikkii ...

  Teilläpä siellä rajaseudulla on kaikilta tunnettu se yxi naapurin styrangi, se botoxihalvattunaamanen, joka leikkii naapurien hiekkalaatikolla, varastaa pienempien lasten lelut, talloo hiekkalinnat, heittää hiekkaa toisten lasten silmille ja kantelee valeuutisia äitille. Ja hiekkakakut sillä on aina pahoja ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   ja entäs naapurin naapurissa. Pulska teinipojan ikäinen kaveri leikkii Rumpilla ja raketeilla, eikä osaa kirjoittaa: joitakin kummallisia käppyröitä piirtelivät paperille naapurinnaapurinsa kanssa; telkun uutisissa näyttivät.

   Poista
 2. Arvoisa naapuruston kakaroitten arvostelija hikkaj

  Jospa se pulska rakettipoika käppyröitä piirustellessaan vain ja ainoastaan yritti tavoitella suuresti ihailemansa ja kunnioittamansa hikkajiin taiteellista tatsia yrittäessään vielä komiampaa puunhäkkyrää luonnostella kuin on se hikkajiin sininen fantasiapuu tuossa taannoin julkipantuna ... !

  Ja vihreän aatteen kannattaja kuuluu olevan; ite toki tyytyy täyslihaa syömään, mutta onnekas kansa saa nauttia luonnon vihreistä antimista, missä vain ruohonkorsi maasta pinnistää !
  Linkolalaisuutta edustaa oppi-isäänsäkin paremmin.

  Eikä oo huonotapainen itkupilli, vaan aina on iloinen hymy kasvoillaan, eikä kieltä kelleen näytä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   ite vihjailin sinisellä värillä sinikuninkaallisten sukupuuhun: mitä näitä nyt on Kaarle Kustaa, Victoria, Silvia, Soini ja Terho ...

   Muistanet että Linkolastakin on tullut taas stadilainen. Sitä se ikä teetättää, vihreenä ei voi iänkaiken elää.

   Poista
 3. Arvoisa City-sininen hikkaj

  City-vihreät, Linkolakin juurilleen palattuaan, ne vasta ultravihreitä onkin !

  Kallion punaviherkuplassa jyystävät salaattia ja ryyppäävät punkkua päälle. Samalla tulee kuplan ulkopuolinen maailma parannetuksi, ellei ihan peräti pelastetuksi ...

  Svedulan ranskalais-muunmaalaissuvun kuninkaalliset ne viettää 200-vuotista vallassaolojuhlaansa tänä vuonna. Kun se eka Bernadotte otti kruunun päähänsä 1818.
  Hyvin on ollut kannattava maahanmuutto, kun tyhjätaskuna tulleella suvulla on linnaa sun läänitystä vaikka muille jakaa. Paitti ettei jaa !

  Maailmanlopun eellä kutistuvan sinisen linnun, elikkä pyyn, tarina on surullinen:
  " Kun ilta tummuu, ja sammunut on paiste auringon
  Ei toiset koskaan sitä nää ... " !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   lisätään tuohon vielä, historiallista katsausta kun käyvvään, ne sinipaidat - taistolaisopiskelijat; niitä ei sentään enää taijja näkyä ees yliopistoissa.

   Ja jos oikein pitkälle historiassa mennään, jopa nuihen Ruottin ranskalaiskunkinkaihen ohitte, niin vois framille nostaa myös muita vaatekappaleita: no ne hatut ja myssyt.

   Poista