Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

1.1.2014

Vuosilukukin tuli kuin vahingossa oikein kirjoitetuksi ja leivänmurenet tuvan pöydältä pyyhityksi. Jotta ei kun etiäpäin niin kuin se ylämummo liukkahalla jäällä!

On keskiviikko.

Ohutta jäätä vielä papin verran järven selälle mentäväksi vielä on, vaikka maa taas täysin paljaana lumesta, jota Luoja hätäpäissään yritti eilen viskellä. Pysyväksi ei vieläkään saanut, kun plussaa näkyy kolmen asteen verran heti perään puhalteli.

Kummallinen talven alku siis ollut: jokohan hiihtokilometreistä ja -euroista joutuu tinkimään. Viitsi Kontiolahden jäädytetylle hiihtoladulle kammeta: turhan tyyriiksi homma luiskahtaisi = 17 € per päivä. Sen tavoitetonnin saavuttaminen maksaisi maltaita, vaikka jo pohjilla onkin 77 km.
Ja tiedä vaikka skeet-kiekkona ampuisivat päälle päätteeksi!

Lunta odotellessa toivotellen:
 
 Kaikelle Kansalle
Onnellista ja ennen kaikkea Reipasta Uutta Vuotta!
 
 
 
 
Aastal tuli Õnnetusjuhtumi õigesti kirjutatud ja leivapuru mähkimislauana kustutada. Et mitte anda kellelegi, kuidas ta ylämummo liukkahalla jää! 's kolmapäeval. õhuke jää preestri veel piisavalt, et minna üle järve on veel, kuigi riik samas täiesti paljas lumi, mis on looja avarii otsas, proovisin eile trummelkuivatite. Permanent ikka ei saanud, pluss kolm kraadi kuvatakse kohe pärast puhub. imelik talve alguses, seega ei olnud: Ma ei tea, kilomeetreid murdmaasuusatamine ja eurodes peab kauplema. Tule Kontiolahti külmutatud suusarajad auhinnad: liiga tyyriiksi asi libiseda = 17 € päevas. Selle eesmärk saavutus tonni maksaks terve varanduse. tean Ja kuigi kiekkona oleks tulistada skeet otsa! lumi oodates lootust pidada: 
 Et kõik inimesed
Õnnelik ja ennekõike tugevat uut aastat!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti