Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

perjantai 7. elokuuta 2015

Lomakuvotukset

12 -  3 -  4 -  5 - 6


Tri Mengelen laboratorio Auschwitz-Birkenaussa.

Viereiset parakit ovat säilyneet kyllä, 
kuten:4 kommenttia:

 1. Olisi varmaan syytä käydä tuolla joskus. Uskoisin olevan koleaa kuin Pergamonissa.

  Ja ihmetellä, mihin ihminen ollenkaan pystyykään, kun on tarpeeksi sairas(tettu) mieli. Viime aikojen ilmiöitä Suomessa on ollut nuo parakit ja laboratoriot aikaansaaneijen nykyihailijoiden tulo koloistaan ulos, ja se on saanut pohtimaan tosissaan, mikä tekee ihmisestä pedon.
  En ole oikein muuta vastausta löytänyt kuin sen, että yksilöä on kohdeltu pitemmän aikaa tosi huonosti, eikä hän ole löytänyt hyväksyntää muualta kuin noista äärimmäisen sairaista piireistä. Tosin en ole mikään sosiologi saati psykiatrikaan, mutta kyökkipohdinnalla olen tämmöisiin johtopäätöksiin tullut.

  Sen verran vielä jatkan tuota pohdintaani, ettei kaikista tule petoja, vaikka olisi huonojakin aikoja eletty.

  Ihminen on kummallinen laji. Se toisaalta menestyy kuten rotta, mutta on aktiivinen tuhoamaan jopa omaa lajiaan.

  Kaksi kuvaa kirvoitti aika monta sanaa.

  VastaaPoista
 2. Sain tyttäreltäni terveisiä Stutthofista. Toissaviikon Puolan-vierailulla olivat siellä käyneet. Tehokasta toimintaa tuntui olleen sielläkin.

  VastaaPoista
 3. Arvoisa matkamies -hikkaj

  Se oli Josef Mengele yksi maailman kuuluisimpia lääkäreitä. Tuo Syyrian Basar al-Assad toki hakee omaa profiiliaan vielä. Lienee kuitenkin enemmän tappanut kuin Mengele. Mutta kun Mengele keskitti, al-Assad panee sileäksi koko basaarin.
  Haitin Papa Doc Francois Duvalier oli ihan diletantti noissa entropiahommissa.

  Taiteilijat ja taivaarannanmaalarit sekä pappiskokelaat ne on panneet ranttaliksi vielä enemmän.
  Ja se yksi salaisen poliisin mies yrittää ...

  VastaaPoista
 4. Sepä tuo Voksi tosiaan täydensi hyvin.
  2. maailmansodan jälkeen toki tuotiin hyvin ja ansiosta julki 3. valtakunnan vyyrerin uroteot, vaan jäi tuo isän aurinkoisen hirmuteot luettelemati.
  Pappiskokelaan urotyöt oli tasaisemmat ja pitemmälle ajalle ulottuvat. Viljan pakko-otot tappoivat kai jotain 10 miljoonaa talonpoikaa, -30- luvun puhdistukset olivat nekin rikkana rokassa, ja 2. maailmansodan jälkeen pääsi vielä kait kymmenisen miljoonaa juutalaista hengestänsä.

  Ne on nuo totalitääriset aatteese semmoisia, että jälki on usein melkoisen hurjaa ja kamalaakin. Sen tähen ois parasta vaan elellä sitä mitätöntä pikkuelämäänsä itse kunkin.

  Sotilaat toki sotii, mutta p o l i i t i k k o j e n käskystä.

  Sen tähden punnitkaamme p o l i i t i k k o j a ja arvioikaamme, mitä niillä on mielessä.

  Ja hulluille koirille pitäisi osaa nauraa ajoissa.

  VastaaPoista