Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Poljanoista pöljänä


Koko kaksiviikkoisen olympiarupeaman olen ihmetellyt, kaiken tietävänä litteräärinä, subst. huom!, suuresti, että noinko sivistymättömiä todella ovat urheilutoimittajat, jotteivät sanaakaan suo Leo Tolstoille, vaikka tämä jos kuka stara on; nuorisolle tiedoksi: jopa vaikuttavampi legenda kuin Teemu Selänne!
Yksi suurista venäläisistä maailman kirjailijoista, kotoisin noilta hiihtokeskuksen liepeiltä: Jasnaja Poljanasta [Ясная Поляна].

Ei Ville Haapasalokaan sinne Niki Juuselaa Muksis-maskotin kanssa johdattanut, vaikka moniin paikkoihin vei. Toreilla kyllä pureskelivat kaiken maailman yrttejä, mutta henkinen ravinto ei tuntunut pätkääkään kiinnostavan. Sen verran toki älypuoli kiinnosti, että päätä suurentavaa laitetta kävivät ihmettelemässä, jotta: älykö siinä kasvaa ja ymmärrys laajenee jos päätään kasvattaa?

Minne unohtuivat Lapsuus, poikaikä, nuoruus, Anna Karenina, Sota ja rauha?
Näyttelijä sentään Ville!

Kunnes nyt kahden viikon souvin jälkeen viidenkympin hiihdosta nääntyneenä - ei sille Heikkisellekään sattunut pöljä päivä Poljanassa, mitä se Masa oli: 15. - kaiken päättyessä,
kaikkeni puristaneena, huomaan, että Krasnaja Poljana [Красная Поляна] on olympiakisahiihtopaikan nimi, kaukana Jasnaja Poljanasta, joka on Tulatullallaan lähellä 200 km Moskovasta etelään, muttei likikään Mustaamerta niin kuin Krasnaja Poljana.

Voi minua pölvästiä!

 
 Jäljellä   H540 km, KK230 s
Lisäys myöh.
Päättäjäisseremoniassa homma paikkautui loistavasti: kirjailijakavalkadi estradilla oli loistava, koko kirjailijakerma Gogolista Soltzenitsyyn tuli esitellyksi. (yläkuva Yle Areena - aika 1:18:18)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti