Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 25. toukokuuta 2024

Vähiin jäävät luettavat

 Tähellisempää tekemistä kun onKirjavinkeissä

4 kommenttia:

 1. Arvoisa hikkaj !

  Ultrasalaisista kansioistani olen tarkistanut, jotta nuo ylimmän kuvan aaltomaiset maaperämuodostumat ovat nimeltänsä de Geerin moreeneja.
  Täällä Merenkurkun seudussa ovat toki isompia, ja ovat myös etäämpänä toisistaan.
  Idän raukoilla rajoilla kaikki suuri pittää supistaa ... ja ymmärtäähän sen, jotta jos se kurkiopas milloin sattuu paikalle, niin ei sitte säikähtäis näitä Lännen isoja valleja, vaan omansa kokoisia saisi katsella ...

  Sen Paratiisin reinkarnoituneen Pukin keralla ...

  Niin ja onhan siellä Medvedevkin yläkuvassa ... tapettimiehen työrukkaseksi profiloituneena ... ja kahtena, kuten on luontevaa, kun on viinaanmeneväistä sorttia ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireet jatkuvat, niin jottei taho potullekaan joutua...
   Puolustusmuureja ovat poikittaiset mukulapenkit ja tuo pitempi pitkittäinen ryytivalli on uus rajalinja-ehotus, jos jouvuttaaneen tarkistamaan Hänen kanssansa koordinaatteja.
   Oikein kun silimä tarkkana katot: entinen ITE-pukki kurkistelee luumupehkojen takana - ja voi hyvin.

   Hanskoista en tähän hätään osaa muuta sanoa, kun paan ne kohta käsiin ja lähen sahata nyhreemään saunapuita...

   Aktiviteetit eivät näin suven aikana vähällä lopu maaseuvun pihapiirissä.

   Poista
 2. Maalaisihmisen keväin kuluu maata möyhiessä, kylväessä, istuttaessa, viljellessä ja vähin hallalta varjellessa. Minä se olen tällä kierroksella päältä enimmäkseen katsellut, kun piti varoa ihorikkoja ennen h-hetkeä ja h-hetken jälkeen enin on ollut varkaisen poisto tomaatista.
  Luin alkuviikosta Tommi Saarelan kirjan kummelimies-kitaristi Silvennoisesta, sitten aloittelin Olli Jalosen Yhdeksää pyramidia. Minä kun en uutuuksien kaksinkäsin ahmija ole. Pääasia että on ränttijä silimiin eessä aina välillä.—-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej

   nytpä keskityt sitten toisten tekemisiin ja kun aika on kypsä alat poimia loppukesän satoa.

   Kirjallisuuvessa oot oikeilla urilla: vanhassa vara parempi - jokunen uudempi sekaan jotta pysyy pää pinnalla näihen pintaliitojen ja liitäjien kanssa.
   Haanpää, Päätalo, Lehtonen, Kilpi jne: siinä on riittävän tukevaa ja vankkaa luettavaa - aina.

   Poista