Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 8. lokakuuta 2023

Uusi Lea Laven

 parannettu laitos

räväytti eilen illankamussa Tumman naisen ja Ei oo ei tuun satapäiselle yleisömerelle, jonka aalloilla mekin keinuimme mukana.

- Hittolainen mikä kyky! huokaisimme.

Lienee näitä taitavia laulajia sitten maa pullollaan, kun ei Hänkään, tämä tummatulinen nainen, ole koko maan estradeille yltänyt. Aihetta olisi.

No, se siitä, ja sen verran vielä että baritoni Romun, Land of Hope, olisi pitänyt paiskata se mikki hittoon tai pudottaa lattialle kännykän sijasta. Olisi vielä persoonallisempaan livekontaktiin yltänyt Liperin Lykkyä-konsertissa. Oopperalaulajan ääni olisi kantanut kyllä.


Kirjavinkeissä

2 kommenttia:

  1. Sellainen iskelmälaulaja, jonka ääni soi, kuten Lean ääni tummana ja vahvana, on kunnioitettava. Sanoo klassista laulua ihannoiva lukkari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äej

      vaikka Lea L kertoi, ettei hänen pikku sukulaispoikansa halunnut kuunnella tätinsä laulua, kun 'sä huudat'.

      Keikkamuusikkoystäväni taas kertoi, kun pääsivät orkkana yllättäen säestämään keikalla Lavveenia, jotta 'meinas mennä joka pojalta löysät pöksyyn' (ihastuksesta), kun Lea hönkäs aloitukseksi ilmoille Solei solein.

      Poista