Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 3. syyskuuta 2023

Ihan höperö ohjelma

" HV 
   Hj

Perjantaina illankamussa lähettivät töllöstä ohjelman outoon aikaan, klo 20 - 21.30. Lapsosethan ovat tuolloin jo untenmailla. Niille tuo lie tarkotettu.

Tämäpä: Tietäjät tietää -pyöritysohjelma. Ei se meille sivistyneille tarkoitettu ouk.

No onneksi sitten äkkäsi mainosteeveeväki ja korjasivat erheensä ja löysivät uusinnalle lauantaiks sopivan lähetysajan illansuuksi: puolkuus viiva seihtemän.

Ei mulla tämän kummasempaa.

Voippa paksusti!

tuus 

Lennu "


Kultivoitunut Lennu, muka!
Duota duota ... Mitähän tuohonkin nyt sanois muuta kuin eppäilis, jotta tuotako hulinata lie Lennu tuijottanut. 
Ei oo Roope-poika ainakaa ukkiisa, siihen Reijoon tullu!

omat  KIRJA-ARVOSTELUT 

Kirjavinkeissä

2 kommenttia:

 1. Näitä höperöintöjä on nyt vaikka kuinka monta. Tänään avasin vähän ennen jotain uutisia ja siellä oli Janne Katajan ohjelma jossa kerrottiin palturia joukossa totuus ja sitten piti arvuutella mikä oli totta. No, tämä ei ole oikeastaan hassumpi, voisi toteuttaa jossain illnavietossa, mutta ne seikkailut viidakossa ja kilpailut kenen läski tippuu nopeiten...ja ensitreffit alttarilla. Lapsenteko tuntemattoman kanssa on tainnut lopahtaa, eikö löytynyt halukkaita osallistujia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MM

   Lennu on kuulemma samaa mieltä kanssasi noista kaikista töllöhömppähumputuksista. :)

   Poista