Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HuK

keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Kestonarrattuna

 

Bonnier 2021

Tulee kestona.
Tuli lasku: 30,40 €
maksoin.

Näkyi hinta: 6,50 €
kirosin.

Kannattaa olla kestotilaaja. Sama se on noiden sähköyhtiöiden ja elisoiden kanssa.
Uskollisuus maksaa.

Silti kerään kestona kirjasarjaa, joka alkoi ilmestyä Suomessa 1986, ja jota olen kerännyt vuosituhannen vaihteesta 2000 alkaen. 
Puutuvat osat: 2001, 2003, 2012 haeskelussa. Help!

ps
muuten, kirjassa on tällainenkin tieto onnellisuudesta: 'lapsi ja naimisiin meneminen ovat vain lyhyt onni'.
Sen sijaan 
'Äkillinen rikastuminen lottoamalla - tai perimällä - kääntää onnellisuuskäyrän jyrkkään nousuun, joka ei edes lopu lyhyeen kuin kananlento'.
Jälkimmäinen konsti on vielä kokematta. Siksiköhän JV kehotti tänään ostamaan Keskon A:ta?

hiihtämiset 12+11 km/370 km/€58 h

Kirjavinkeissä 
             
tänään Tarita Ikosen Lasinalaiskudos-runot.

3 kommenttia:

 1. Kesko A on siis alunperin K-kauppiaille tarkoitettu äänivaltainen osake, siinä tulee siis melkein K-kauppiaan kollegaksi. Sen omistaminen tekisi muuten meikäläisen hyvinkin autuaaksi, mutta on yksi ongelma. Olen delegoinut kämppää ja autoa pienemmät ostokset eräälle naisimmeiselle, joka opiskeluaikoina oli kesätöissä sellaisessa hirvityksessä kuin OSUUSKAUPASSA ja jonne vieläkin kovin mielellään luikahtaa eli vilahtaa. Ongelmaan en ole keksinyt oikein mitään ratkaisua. Kauppaan meno on sentään liikaa...

  T. JV

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jvon

   (myivät ex-kauppiaan pojallekin muutaman kipaleen)

   Ota Häneltä pois Bonuskortti, semmonen vihreä läpykkä, niin luulen että enin himo S-kauppaan pujahtamisesta häviää - ja me Kesko A:t voitamme kun asiakasmäärä kasvaa ja myynti lisääntyy.

   Poista
  2. Myönnetään, että vaihtoehdoista Konecranes ois ollut jälkikäteen parempi, mutta poikkeuksellisesti en tiennyt ennakkoon q4 tulosta ;-) ja koin kaavan 45 - 55 plus 2 euroa selittämisen hankalaksi.

   Ota Häneltä pois Bonuskortti,"

   Toisaalta sanotaan, ettei ruokkivaa kättä pidä purra. Sitten on Lidl, siellä on hyvää tavaraa, mutta se on perheyritys, saamarin sakemannit eivät päästä osingoille ;-)

   T. JV

   Poista