Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

tiistai 14. huhtikuuta 2020

Naisen kädestä

'Inga Maggan esikoisromaani kertoo kahleen lailla painavasta luottamussuhteesta ja vallan väärinkäytöstä.'
Inga Magga.  Kuva: Toni Kähkönen
"Inga Magga (s. 1983) on koulutukseltaan taiteen maisteri ja kirjallisuustieteen maisteri. Hän on myös kokenut thainyrkkeilijä, joka ottelee suomenmestaruustasolla.​"

Idolini Eva Wahlströmin lopetettua, tappioon, helmikuussa Sheffieldissä, on löydettävä toinen, vaikka olisihan noita löytämättäkin muita naispugilisteja Mira Potkosesta Elina Gustafssoniin. Mutta he eivät käy, koska he eivät käsillä taiteile/muotoile muuta kuin toisen naamaa.

Eva taas on taiteiden kandi Aalto-yliopistosta muotoilupuolelta ja häneltä on ilmestynyt parit luettavat kirjat, itsestään, mikä ei ole mikään haitta. Hän on orthodox, eli nyrkkeillessä oikeakätinen ja varmaan kirjoittaessaan myös oikein sujuvaa tekstiä, kuten tällaisen mällin: Rajoilla.

Mutta nyt tämä Magga ja Varjonyrkkeilijä-romaani, Like 2020, kehiin. 
Meillä menossa vasta tutustumisvaihe eli ensimmäinen erä. Ollaan alkuvaiheessa - jotenkin haiskahtaa että tässä on syntymässä taas kielletty suhde, nyt 14-vuotiaan nyrkkeilijätytön ja hänen nelikymppisen valmentajansa välillä. 
Siis mentäneen tuonne Elina Kilkun Ihanan tytön mestoille.

12 km/1112 km/€  = 168 h


3 kommenttia:

  1. Katsottuani tuon https://www.ilmatieteenlaitos.fi/pitkan-ennusteen-seuranta sanoisin, että ainakin ilmojen puolesta voisit hiihtää vaikka 2000 km täyteen. Itseäni ei ilahduta yhtään.

    Otsikkoosi: tiedätkö, mitä eroa on paistinpannulla ja otsikkosi aiheella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jvon

      on noissa potkua noissakin; aihe jatkuu potussa lähipäivät.

      - Kulje valoon, kulje aurinkoon! kehotan Sinuakin poijjes sieltä pörssisalista. - Aurinkoa ja tuulen virettä poskipäillä, vau!

      Poista
  2. … vain paistinpannu pehmentää lihan.

    T. JV

    VastaaPoista