Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

tiistai 12. huhtikuuta 2016

Päntän äijänä pian?

- Kyllä se jo kestää. - Vaikka hevosen se kestää!

- Yksiöinen jää! - Hurjako sinä olet?
--
- Kyllä se taasen hukuttaa itsensä!
--
- Siinä se nyt on! Enkö minä jo sanonut, että alkavat olla Päntän ukon putoamisajat ...
--
- Se oli nyt neljäs kerta, kun sinä hukuit peräti, puhumattakaan pienemmistä porskahduksista. Muista, että jos vielä pudotat itsesi, niin minä en vedä, vaan painan syvemmäksi ...

Jäähimoinen Päntän äijä, äijän emäntä ja väkivahva seppä Toropainen ovat nyt neljättä kertaa vakavamman paikan edessä, jos siis niitä lukemattomia pikkupolskahduksia ei oteta huomioon, Haanpään laskujen mukaan.

Ja Matshan kertoi täkäläisen jutun Kessu-Heikistä, jolla oli pänttämäinen himo ja kiihko kiiltäville jäille, rantamaisemissa kun asui: moottorilentäjän läppähattu päähän, veskelkka eteen ja Jänisselälle päin!
Humpsahti onneksi ennen syvemmälle joutumista, onnistui kähniytymään veskelkan työntöaisalle varpailleen seisomaan, siinä sitten suu vesrajassa ölähteli ja öyhki. Rannalle oli näyttänyt meijerin pojista, jotta siellä on norppa pulassa. Sieltä sen Ape sitten onki.

Sitä minä tässä vaan
Haanpäätä ja Matsia
 jotta jos,
kun,
ja että ois,
kun niin kaunis
päivä, jottei ihan
hukkaan tärväytyisi, ois pyhä tarkotus lähtee, tuota, tuonne,
                      ehtimään valakosta viivaa rannoilta,
semmosta meinaan suksien alle käypää ...

 
+8°C hiihdot 13km / 851km/€

2 kommenttia:

 1. Jonniinlainen ähkäsy kuulu, kun tuota loppua luvin. Ite kun lopetin jo suolla liikkumisen, ojaan kun humpsahin eilen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EJ
   elähän sano jos vielä yheksäänsattaan piäsis - löytys vuan valakosta viivaa!

   Poista