Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

2½?

Vähän ennen h-hetkeä aloitin, sanotaanko viittä vaille kolme. Ja kun lopetin - uppaheijaa! - kello olikin viisi, tai vartin yli tarkemmin katsottuna. Aamulla.

Siinä oli silmillä pyöräköintiä. Kuten oli ollut luennan aikana paikoin.
Ei mahollista!

En nyt sentään ollut liki kahta ja puolta tuntia käyttänyt noin ohuen kirjan lukemiseen, yösydännä, television taustalla tihkuessa ortodoksista pääsiäisliturgiaa Iisalmesta, sieltä Koljonvirran ja Sven Dufvan mailta, ja Juhani Ahon kotopappilan.

Illemmalla toisen Dufvan, Lätkä-Riston joukkueineen oli Tappara taputellut tältä keväältä pois kullantavoittelijoiden joukosta. Siinä matsissa kyllä tärväytyi tuo 2½ tuntia hyvinkin.

Niin tiukkaan olin keskittynyt naisten kirjaan koulumaailmasta, etten heti tajunnut huijausta, kesäaikaa talven keskellä, että joku automaatti avaruudesta oli lähettänyt signaalin ja itsestään siirtänyt digitaalit uuteen aikaan.

Puolisen toista yön tuntia siinä sitten vain loppujen lopuksi meni noiden ammattikoululaisten, vai millä nimellä tuota kouluastetta virallisesti kutsutaankin, toilailuja ja opettajien kärsivällisyyttä ihmetellessä. Voimattomia ovat elämään Välitilan oppilaat ja vähävoimaisia heidän opettajansa.

Ei sitä menoa moni jaksaisi.
Edes kuunnella
kantsu Markun urahtelua "Vähäks me vittu voitetaan tää koko paska!" taikka mamu Faisalin opeuhkailua "Sinä kuule, MINU isä sano, MINULE PAIKA NYT!".


Finstad Minna & Salminen Sari

Kova meno on päällä, tosin onhan tuota kuultu jos nähtykin, tuollakin levelillä, millä Jr, Robert Jordan, opetustointaan 'harrastaa' ja siitä silloin tällöin puhkuu jos puhiseekin Siltansa alta.
_________________________
Löylyä lissää:
Siat vatukossa

4 kommenttia:

 1. Piäsiäisiä voipi häntä viettee myös lukemalla kilsoja ja muistelemalla mukavia.
  http://kariav-annat.blogspot.fi/2016/03/porschen-perassa-paasiaisena.html

  VastaaPoista
 2. "Sven Dufvan mailta, ja Juhani Ahon kotopappilan"

  Voitasko lisätä vielä Jaakko Teppo, oon lähössä pilkille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EJ

   Teppo mukaan, Matti jätetään Turkkuse.

   Toivottavasti ahti suopi siulle antejaan, eikä molemmissa päissä oo liero.
   Jäillä oli aamulla aika autiota ja lumetonta, vaan rantoja pitkin oli mukava lykkiä.

   Poista