Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Katsastettava auto

Sataa sataa lorisee plus kahden C-asteen kunniaksi - joutopäivä teknisiltä töiltä. So. puutarhatyökalut nurkassansa pysykööt. Joutaa matkustaa kaupunkiin ja mitäs jos samalla katsastaisi siskon auton mallia -89, omaa kun ei ole. Mitähän nuo nykyajan kontkaset vanhaan kesäautoon suhtautuvat, mitä sanovat, tuomitsevatko vedätellen Pykälän Kallen lailla: - Aja kuatopaikale!

Sen teemme, kokeilemme kepillä jäätä.

Mutta sitä ennen sentään pätkä viisaampaa toimintaa, eli tutustuminen brittikirjailija Dylan Thomasiin (1914-53). Sekä kitkeräksi lopuksi jukaistaan helposti arvattavissa oleva kysymys Britan kirjasta.

Kansojen Kirjallisuus -sarjan kahluu edistyy hitaalla tempolla, viimeinen 12. osa puolessa sentään, ylikin: jäljellä vielä 163 sivua ja vuosikymmenten urakka sitten siinä. Tuo Dylan, kuten vuosista näkyy menehtyi nuorena, ja kuinkas muuten, taiteilijoille tyypillisesti: viinaan - vaikka Maitometsästä kirjoittikin.
En reagoi mieheen sen enempää. Pian edessä avautuvat toiset britit: Davie ja R. S: Thomas, Heath-Stubbs sekä Keyes.

Mutta lopuksi, ennen Telitielle-lähtöä, vielä se kysymys Britan ja Tanelin, siis Kekkosten, perhe-elämästä:
- Keitä olivat Nonna ja Nanno Nonno?


3 kommenttia:

 1. Nonna e Nonno erano Sylvi e Urho.

  VastaaPoista
 2. Lehessäpä sanottiin, että meijän seuvulla satokin enemmän kun teijän seuvulla! Nyt sattaa lunta. Kato, että auton pissapojassa on vettä, eikä oo jiässä.

  http://kariav-annat.blogspot.fi/2012/11/primera-peruskoulu-ja-proko.html

  VastaaPoista
 3. kavi

  kyll' maar ja just tuossa antamassasi italialaisessa muodossa.
  Käynpä korjaamassa kysymyksen.

  Vaan oisitkos vastannu väärin jos oisin oikein kysyny?! ;)

  (näemmä unohtunu koko kysymisen taito tältä opelta!)

  VastaaPoista