Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

torstai 8. toukokuuta 2014

KK-Katekismus II - kytkyt kaulasta

EU-oikeutemme 2. VAPAUDET

Töissä käydessä sitä muisti haaveilla vapaudesta, äiti ainakin tuontuostaan huvittavuuteen asti meinotteli: "Sittä kun minä eläkkeelle jään niin sittä minä ..."
No äiti ehti sitten mitä ehti - ja nautti.

Nyt tuo iäisyydeltä tuntunut kytkyt, työnkahle, on katkennut jo hänen pojaltansakin.
Onhan tämä, kieltämättä, poikaa olla ja palloilla!


Perusoikeusasiakirjasta,
tästä ministä,
 
luemme eteenpäin toissapäiväisen
IHMISARVON
jälkeen:

II luku
(artiklat 6 - 19)
VAPAUDET
(oikeus vapauteen ja turvallisuuteen, yksityis- ja perhe-elämän kunnioittaminen, henkilötietojen suoja, oikeus solmia avioliitto ja oikeus perustaa perhe, ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus, sananvapaus ja tiedonvälityksen vapaus, kokoontumis- ja yhdistymisvapaus, taiteen ja tutkimuksen vapaus, oikeus koulutukseen, ammatillinen vapaus ja oikeus tehdä työtä, elinkeinovapaus, omistusoikeus, oikeus turvapaikkaan, suoja palauttamis-, karkottamis- ja luovuttamistapauksissa.)

POIMINTOJA
  • Jokaisella on oikeus siihen, että hänen yksityis- ja perhe-elämäänsä, kotiaan sekä viestejään kunnioitetaan.
  • Jokaisella on oikeus rauhanomaiseen kokoontumisvapauteen ja yhdistymisvapauteen kaikilla tasoilla.  
  • Vapaus perustaa oppilaitoksia demokratian periaatteita kunnioittaen.
  • Omaisuuden käyttöä voidaan säännellä lailla siinä määrin kuin se on yleisen edun mukaan välttämätöntä.

Niinpähän vain Sydänpiirihallituskin sai vapauden kokoontua pohtimaan sydämellisiä asioita eilispäivänä, toimintatonneja sun muita ihmisen terveyteen liittyviä asioita, tuon EU:n 12. vapausartiklan suojeluksessa.
Eikä se muuan Kakekaan ole enää tappamisviestejään uskaltanut lähetellä niin kuin Kauppalehti-aikoina minullekin lähetteli; varmaan Kake noudattaa nöyränä ja kuuliaisena kansalaisena EU:n määräystä ja kunnioittaa ylenäijä näitä viestejä.
Kouluja en kyllä tule kenenkään riesaksi perustamaan, en ainakaan toimeen mennä. SOV
Se On Varma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti