Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Lisää viemäriputkea

Mitäs sitä jäikään kesken: toistakymmentä metriä viemärinlaittoa, entisen betonisen sisään ujuttamista, odottaa tekijäänsä. Tuli kunnanmiehille muuta askaretta ja häipyivät kesken pelin. Kuukauden päivät on tauotettu, vaan nyt olivat viime viikolla pistäytyneet ehdolla, mutta mepä siellä Pietarissa poissa.
Näinä päivinä lienevät lopettelemaan tulossa?
Ostin viemäriputkea lisää eli pari kolmen metrin tankoa sekä pari kahden metrin entisten jatkoksi.
Pois kuittasin tähänastiset putket ja mutkat: himpun päälle viidensadan euron, siinä mukana paketti karhuntaljaa tai mitä villaa se nyt virallisesti onkin.
Antaapa poikien tulla jos ei tänään niin huomenna ja jos ei huomenna niin yli, huomenna ainakin tulee nuohooja-Pena katoille kiipeilemään; ja mikäs kiipeillessä kun ne tikkaatkin halkipoikki rälläköity.
Maa, muuten, sula ja sää pilvinen, ei sada. Monen päivän jälkeen hyvä ettei iltapäivällä aurinkoinen paistelisi niin kuin luvattu on Paasosen suulla. Ulkolämpötila viidessäkuudessa asteessa.
Passaa tuonne lähteä kärrin kanssa puita rannalta noutamaan, moottorisahalla ulisemaan.

jatk.
Pihamaa muka kunnossa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti