Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 12. lokakuuta 2013

Bensat puoleen hintaan Venäjältä

Lokakuu 2013
Autottomana, tosin autollisen asuinkumppanina, on pakko lyöttäytyä messiin, polttoaineen hakuun Venäjälle, lähteä silloin tällöin töllistelemään vieraan valtakunnan halpuutta. Puoleen hintaan kauppaavat. Eivätkä puoleen vuoteen ole pahemmin korotelleet hintoja: rupla sinne tai tänne ei juuri hetkeuta. (40 ruplaa = 1 €)

Matka rajalle vie tunnin, rajan ylitys puoli, tankkaus 10 min. Eli kolmen tunnin reissu on bensanhakumatka kaiken kaikkiaan, ja kun aikaa on niin samahan sitä on viettää vaikka vieraassa valtakunnassa, ennen taivasten...
Turvallistakin nykyisin on; enää ei ole henki katkolla niin kuin takavuosina oli yksi meidänkin kyläläinen joutui virumaan ojanpohjalla muutaman päivän ennen kuin kuolleena löydettiin.

Vaan mitä sitä nykyeläjä ei maksaisi saadakseen halvalla!


Toukokuu 2013Ei kommentteja:

Lähetä kommentti