Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

sunnuntai 29. elokuuta 2021

Robinsonia Lemmenlavalla

Viestikapula käteen, maski naamaan ja sisälle. Semmoinen tämmöinen paperinen tötterö:

Käärön sisällä selvitys: Robinson Crusoe - tarinoita yksinäisyydestä. Pohjois-Karjalan kansanteatteri Pokka. Tekstimateriaalin tuottaminen Joonatan Tola. (Just se) Punaisen planeetan kirjoittaja.

Näyttelijöiden antautuminen osiinsa kiinnostava. Isoimman huomion vei isoin esittäjä Tommi Tihtarinen pappina ja ennen kaikkea masentuneena napakymppinä naisvajettaan täyttämässä framilla kolmen muun kilpailijan kanssa. Tai oikeastaan neljän muun, jos sivurapuille vetäytynyt läpiujo naisimmeinen lasketaan mukaan.

Lihamöykkynä synnyt, lihamöykkynä elät, ja lihamöykkynä kuolet. Yksin. 
Jos ei kiinnosta, voit hypätä Pielisjokeen tai kokeilla parisuhdetta. Sama se, sillä suhteessa käy lopulta niin että toinen katsoo televisiota alakerrassa, toinen yläkerrassa samaa ohjelmaa. 
Kosminen yksinäisyys takiaisena, kuljet missä kuljet.
Mutta toivoa on: selviytyihän Robisonkin lopulta saareltaan. Onnen maata tässä kuitenkin sivutaan.

Oli siinä sanomaa sulateltavaksi kerrakseen. 

Ei sieltä silti masentuneina poistuttu, Lemmenlavalta, leppeään loppukesän iltapäiväaurinkoon.

- Vaikuttavaa, sanoisin - ja sanon: - Elämys.

Miten käynee niiden, jotka tänä sunnuntaisena elokuun ehtoona poistuvat samalta lavalta J. Eskelisen tahdittamista tansseista yönpimeyteen?

Kirjavinkeissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti