Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

perjantai 19. kesäkuuta 2020

Ainakin kaksi viisasta miestä

Jotkut kirjoittavat niin tyylikkäästi ja nasevasti, jotta melkein jokainen virke on aforismiksi irrotettavissa. En kuulu heihin.😌

Mutta näemmä olen heihin innolla tutustunut jossakin vaiheessa elonpolkua tiiviiseen tahtiin, varmaan noilla main, eilisestäkin päätellen, -80-luvun taitteessa ollut omat olemisenongelmansa. Ja on pitänyt turvautua vanhempien ja kokeneempien ajatuksiin: josko heillä ohjenuoraa.

On heillä ainakin tarjottavana rauhoittava mieli:


Kun Fredenholmia ja Gibrania nyt  heitäkin vanhempana ikitursona selailen heidän ohuita oppaitansa, saatan allekirjoittaa yhä sanomani ja kehottaa juhannusväkeä tarttumaan näihin kahteen A5-kokoiseen pienoiskirjaan:


Ken yksin juhannustaan viettää, saa juhannusyöstä näiden herrojen kanssa enemmän irti kuin remuseurasta.
Puhumattakaan seuraavasta aamusta! 😳😰

Juhannusaattonautintoa meiltä teille kaikillen: 💮
 aforismiviikko   
I - II - III - IV - V - VI - VII
KIRJA-ARVOSTELUT


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti