Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

maanantai 20. elokuuta 2018

Harmittamaan jäi

jopa  vähän kaivelemaan

Ei ole kamera silloin matkassa kun pitäisi. Jos ei hoksaavaisuus muutenkaan.
Olisi syytä paremmin valmistautua myös lähireissuille: ainahan siellä kaupungissa muutakin kuin ne prismat ja syömisetjuomiset!
Tämä tarjolla olisi ollut, ja oli:

Joensuun PARAFEST - vaikuttavaa taidetta 16-18.8.2018!


Sentään hänet itsensä tapasimme torstaina, ennen 'työmatkaa', sekä näimme ja koimme hänen taidettaan Ahjossa: Meidän lyskan poikien entisessä voimistelusalissa, jossa niitä mahapotkuja nojapuilla teimme ja puolivoltteja permannolla. Siinä sivussa samassa salissa kirjoittelimme oikein ylioppilaiksi.

Nyt salin perällä seisoi vähäinen patsas.
Eipäs!
Tarkemmin kun katsoi niin sehän liikkui: olikin kokonainen ihminen valokuvaajalauman kohteena. Nyt sen oman kamerakuvan paikka olisi ollut siinä. Mutta kun ei niin ei!
Joten kaapataan kuva hänen kotisivustoltaan:

Alison Lapper
Born:
1965
Lives in:
Sussex
Subjects:
Figurative, Landscape

Ja työskentelykuva täältä:


Oikeastaan vielä enemmän harmittamaan jäi Marjan ensimmäisen kirjan Häivähdyksiä ("Kirjani kirjoitin otsahiirellä kirjain kerrallaan") käsitelleenä tämä ohimeno:

"HÄIVÄHDYKSIÄ MARJA KORHOSEN ERITYISESTÄ ELÄMÄSTÄ ... TEKNIIKKA ARJEN APUNA torstaina 16.8. klo 11-14 Joensuun pääkirjaston MUIKKU-salissa."

Blogi: Marjan vuoristorata
On oltava valppaampi ensi vuonna ja nyt vain kiiteltävä, vaikkapa entisen erityisopen hahmossa, porukoita ja organisaation motoria, kollega Arto Pippuria:
Arvokasta, Ansiokasta ja Inhimillistävää toimintaa.

Jatkuu jatkuu Parafest monenmoisista vastoinkäymisistä huolimatta.

3 kommenttia:

 1. Joensuun pääkirjaston MUIKKU-salissa."

  Luin tuo aluksi väärin.

  Muistaakseni täällä joskus paheksuttiin sitä, että me ainoat oikeat, tosi, ehtat VARSINAIS-suomalaiset joudutaan jakamaan hyvä nimemme kaikenmaailman p-karjalaisten yms. kanssa.


  Vaan täälla on sellainenkin tienviitta kuin:


  ASKAINEN

  LEMU


  … ja ihan toisessa paikassa lukee Kaarinan Ala-lemu, missä sijaitsee kok:n joku kokous (ryyppäys) -paikka, joten I. Kanervakin on viihtynyt Kaarinan Ala-lemussa.

  Onko teillä siellä likikään noin hienoja nimiä????

  T.

  Johan af Åbo

  VastaaPoista
 2. Oh, my god…

  https://yle.fi/uutiset/3-10361342

  VastaaPoista
 3. JV

  meillä vain Pötsönlahti ja Sangen, pah!

  Mutta
  mennääs sitten syvemmälle ja suoraan upoksiin =
  näinä päivinä ilmestymässä
  niin & näin -lehdeltä kirja sopivaan saumaan
  =
  André Spicer: Paskanjauhantabisnes
  (Business Bullshit, 2018)

  linkki:
  netn.fi/kirjat/paskanjauhantabisnes

  Ote:
  "...muoti-ilmaisut ja epämääräiset sanankäänteet ole enää aikoihin olleet harmitonta hassuttelua. Päinvastoin: niistä on tullut suurin uhka yritysten, virastojen ja järjestöjen varsinaiselle toiminnalle. Johtamisvillitysten, kehitysseminaarien ja virkistyspäivien tulvassa kukaan ei enää ehdi tehdä oikeita töitä, puhumattakaan siitä, että kukaan uskaltaisi kutsua managerialismimuoteja niiden oikealla nimellä paskanjauhannaksi."

  VastaaPoista