Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

maanantai 15. lokakuuta 2012

Kuin taivaasta pudonnut

Felix Baumgartner tekaisi enkat ja pudottautui taivaalta liki maratonin verran. Samoihin aikoihin juoksijat juoksivat SM-maratonin Vantaalla, mestariksi pinkoi Korir ylivoimaisesti kelpo tuloksella, 2.13.36, mutta muutaman tunnin hitaammalla ajalla.
Kerrankin kenialainen hävisi kisan!

Samoja aikoja me kannoimme hirvenlihasaavia sisään lankolassa; itse hirvestäjä oli lähtenyt paloittelun ajaksi etelän lämpöön.

Minulle metsästys, kuten taivaalta hyppiminenkin, on vieras laji, kannatan kyllä hirvikannan harventamista; pysyisivätpä metsien kaadotkin harvennushakkuissa, ainakin tässä silmänkantaman päässä.

Koririn lajin tunnen sitäkin paremmin. Sitä matkaa olen taittanut ja nauttinut niin että on pitänyt tossua laittaa polulle tuntitolkulla Koriria kauemmin. Vaan mikä ei ollut, silloin ennen, syyskuulaassa säässä taivaltaessa ja laittaa - no, sitä töppöstä töppösen eteen.

Se on se matka kuin taivaassa kävisi, sitten tovin semmoinen taivaasta pudonneen olo. Ja sitten taas ...

maanantai 15.10.2012  2CEi kommentteja:

Lähetä kommentti