Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Jyrki, Jutta, Räsänen, Soini ja muut tutut naapureina

Kolmosen vaalitenttiä seuraan toisin silmin ja mietin että millainenhan tuokin naapurina olisi.

Jyrki, maalaispoika Siilinjärveltä, mukavanoloinen. Rattoisaa lenkkiseuraa. Juostaan ja saunotaan.

Jutta, naapurin häijy akka, turvallista asua Jutta Justiinan naapurina: siinä kaulin heilahtaa jos ei kunta tietä lanaa tai jos katuvalo reistailee.

Räsänen, jää sukunimeksi naapurina, ihan hyvin käy, mutten usko että sen kummemmin kylätellään.

Soini, no mikäs. No mitäs sinne maailmalle? Tulit pistäytymään. Istu persiälles ja kerro. Tuon tuostakin istutaan tuvan penkille tai huudellaan aidan yli. Lupsakka meininki meillä.

Sipilä Juha, välillä tuntuu Sipilältä ja välillä Juhalta, puhuu niin mukavasti niin kuin naapuri puhuu, ei paasaa vaan jutustelee, että näinhän sen minä näen, sopiiko sinulle. Hyvä naapuri.

Itälä, etäinen kosmo, kuuluu Stockholmiin, ei missään nimessä tänne maalle. Ei ole halkopinomiehiä. Liian teoreettinen naapuriksi. Vaikeuksia puhua mistään yhteisestä.

Se ruottalainen, ihan ufo, ei mitään kontaktipintaa. Silmälasit vain mielessä. Asuu tuossa omissa oloisssaan. Niitä kopeita stubbilaisia.

Paavo, Arhinmäki, ei maalla-asujaksi: miten täältä lennät viikonlopuksi Lontooseen futismatsiin! Ja miten ostat merkkivaatteita, kun koko kylässä vain osuuskauppa, joka ei vaatteita myy. Ai niin, onhan se netti ja pian valopiuha. Mutta ei ei, stadin kundi mikä stadin, tuskin päivääkään viihtyy naapurissa. Käy ja lähtee.

No johan lokeroituivat!
keskiviikko 24.10.1012  -0C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti