Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Vitsit vähissä

12 -  3 -  4 -  5 - 6

Viitaten tämän blogipotun istuntoon Kerran heinätysoikeus, sen kommenttiin yksi ynnä kommentin kommenttiin, jossa Voksi sirin kanssa käsittelimme -us/aus-ilmauksia sekä sittemmin keskustelussa Cityn puolella Hyi-saatanassa auton pysäköimismahdollisuuksia Helsingin keskustassa.

On käymässä nyt niin että parkkipaikka on etsittävä lentokentältä. Ja otettava käyttöön ilmauksista aus ja todettava otsikon sanoin nyt 'vitsit vähissä' ja suunnattava kulku varsinaiseen hyi-saatanaan.
                              


Lukusuositus

2 kommenttia:

  1. Ärade parkråd hikkaj

    Hyvät neuvot ovat kalliita, mutta tässä tarjoan puoli-ilmaisen:
    Lentokentillä on kaaheen laakeeta aakeeta hehtaarikaupalla. On nurmikkoja ( joista kreikkalaiset haalivat EU:n maataloustukea ), ja on asfalttija.
    Pitkien leveitten asfalttikiitoratojen reunoilla on hyvin tilaa niin piikkilangankiristäjä-Valmetille kuin eläkeläislimusiineille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voksi, sir

      kuten jatkosta huomaat: parkkeeraus onnistui ja lentoon on lähetty!

      Poista