Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

tiistai 4. heinäkuuta 2023

- Radio

 Erikoiset Lyhennelmät 1. // Ois mukava tietää I

 
Lyhyet erikoiset on Veikko Huovisen novellikokoelma sieltä täältä niitä näitä. 
"--- ilostelija, joka piruilee pinttymyksille ja raivaa riemumielin kaikenkarvaisten hupsutusten ryteikköä ---" määritellään Kirjasammossa Huovista.

Nyt ei kuitenkaan ole Huovisesta kyse, vaan teistä uskollisimmistakin uskollisimmat Hikatuksen lukijat, joita olen piinannut ylipitkillä jorinoilla ja jorinasarjoilla, kuten Parnasso-sarja ja Taiteilijakukkula-sarja (suosittelen) ja Kiveen-hakatut sarja ja...

Koko heinäkuun ajan armahdan teidät, miltei lomautan, ja aloitan sarjan Eriko(ko)iset Lyhennelmät Ois mukava tietää, jossa silloin tällöin toisinaan, aina kun mieleen juolahtaa, muutamin virkkein etenemme kohti syks-syk- sy-s eiku vietämme keskikesän päiviä kevyesti keikkuen, hupsutusten ryteikköä raivaten, elämän solmuja availlen, koko sortin sakki:
    😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😌😍😎😏😐😑😒😓😔😕😖😗😘😙😚😛
😜😝😞😟😠😡😢😣😤😥😦😧😨😩😪😫😬😭😮😯😰😱😲😳😴😵😶😷

Eri(ko)koiset Lyhennelmät // Ois mukava tietää I

Montako kuulijaa on ensi yönä klo 03:27 kuultavalla Korsakovin Rimskin Voivodilla?
Entä klo 03:50 Oboekonsertti n:o 2 B-duurilla?

Hyvää yötä

Kirjavinkeissä

4 kommenttia:

 1. Minä saattaisin kuullellakin, korvani mukaista olisivat nuo sävelet. Vaan tuohon aikaan vuorokauvesta tuhisen unten mailla koneen syöttäessä ylipainetta hengitysteihin nottei katkoksia tule - näin jo joulukuusta 2006 alkaen.
  Senverran tuo talonpoikais-työläistausta herraksi lukenutta työmiehenpoikaakin vaan urillensa ohjaa, että yöllä nukutaan…

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äej

   aika myöhään silti vielä kukut = klo 0.04! :)

   Tuotapa musiikin lähetysaikaa just mietiskelin: kukahan kumma valvoo tuolloin kuunnellakseen laatumusiikki? Nuoriso tietenkin, mutta niillä muut jytkeet mielessä: yökerhoista palailemassa.

   Muuten, kuuntelipa milloin kuunteli, niin mahtaa oll aikamoista soittoa Rimski Korsakovkin kuuntelijan korville, kun sitä jostain tavan radiosta kuuntelee matkalla jostakin jonnekin...
   "matit ja tepot" eivät niinkään kärsi, kuuntelipa heitä vaikka kideradiosta.

   Poista
 2. Se on nyt Huovinenkin postuumisti muuttunut rappiokirjailijaksi, kun meni aikoinaan vitsailemaan Hitlerillä. Ettäs kehtaakin !

  Nyt kun Orpon hallituksessa on kuulemma koko joukkueellinen natseja ja oppositiossakin se Lindtman, niin eiköhön Naapurin Setä, tämä Volodja Putin tunne vähintään kylmän ringin kosketuksen persiissään.

  Enää ei olekaan kyse siitä, milloin Volodja ratsastaa tiikerillä Helsinkiin, vaan siitä, milloin tanssitaan Orpopojan valssia Moskovan valoissa !

  Prigozinin soittaessa taustalla balalaikalla Valkyyrioitten ratsastusta ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   Huovinenhan on nykyeläjien mielestä täys sanonko mä mikä = alkaa ässällä!
   Sitä se historian perspektiivittömyys (=maalittaminen) teetättää.

   Muuten:
   Saarikivi lohkaisi oivallisesti eilisessä aamutelkassa edellisen hallituksen toimista viitaten Mussoliiniin ja fasismiin kaikkine pakkolakeineen.
   Eli sieltä löylyä lissää natsikiukaaseen ...

   Poista