Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HuK

keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Manu ja Markus - ressa ja ransu

VM katsoo ja ruotii kahta vuodenvaihteen tv-sarjaa, ihan itekseen vaanNuitapa on VM tuijottaa toljottanut joulunseutuna milloin Arenasta milloin töllöttimestä minkä herkuttelulta on ennättänyt.

On kiteytyksen aika:

Koivisto-sarjassa muuta vikaa kuin Tervon telläytyminen vähän väliä seisomaan ruudun täytöksi sormenpullukoitaan hieromaan. Enemmänhän Tervosta kuvaa kuin Koivistosta. Ja ihan turhan päiten. Ikään kuin Tervossa ois jotain näyttämistä! Maunossa sentään elävää charmia. Puhus vaan kun tietää. Mikshän ei muuten ottanut Väyrystä haastateltavaksi, messiin mukaan, kun Ahon otti, Stenbäckin, Suomisen, Liikasen ja muut? - No en minäkään olis ottanut, eipä silti.
Vilkkopa tuon tekikin!
Entäpä tämä toinen?

- Markus-ite perkele-sarja! Johan lähti! - karkasko lapasesta? Ensimmäinen reaktio. Pyrkimässä eduskuntaan kaikkine kilikuttimineen. Kirosa mies, vähän niin kun se Ami kesällä sen perätuupparinsa kanssa kun ei otetta saanu mistään ja metän läpi järvelle piti eeviruutea kanniskelle: ai että siinä kaiku metikössä niin perkelleet kuin ihmisen anatomiat, ois ollu Markuksella haistelemista! Tottupa tähän nuamansa töhertäjään lopulta, hyvä jottei kiintyny. Eikähän tuolle hullummin vaaleissa käyny: sai nelisentuhatta ääntä! Rysselliin jo mielimässä kertoo lehti. Eikö yks Hakkarainen jo pii...


[Latojan lisäys:
Että kyllä meitä näkyy sopivan tähän maahan ja maailmaan, monenlaista rumppia ja meppiä aina ressasta ransuun ja ransusta Vanhaan Mieheen!]
+5°C 🏂 hiihdot 10  km/360 km/ € = 57 h


5 kommenttia:

 1. Kaikkee se VM kahtelloo kun tuota Markusta. Kokemusperäsesti kommentoin, pari jaksoa Areenasta itehi katoin uteliaisuuttani.

  Koivistoa ja Tervoa töllöttämään piti linnoittautua sohvalle useana iltana. Kumpainenkin on aika kiinnostava tapaus. Vain Puavo puuttui.

  VastaaPoista
 2. Vain kiinnostava tapaus on myös hiihtäminen viijjen asteen lämmössä ja vesisateella kymmenen kilsaa. Hatun noston arvoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ej

   eilisen hiihto pienessä vestihkussa, vuan kunei ollu minne merkitä, niin siirsin tään päivän pottuun. Näyttäs vähän orvolta, jos potussa ois pelekkä:

   +5°C 🏂 hiihdot 10 km/360 km/ € = 57 h

   keskellä ruutua.
   Sillon tosin tulis nouvatettua siun lehtimiesohjetta, jotta puolet pois ja puolesta vielä puolet.

   Tää päivä män Venäjällä, vaan huomenissa täytyy lähtee lunta ehtimään, jos jostai ojan pohjalta löytys. Teihen varsilla näkys olevan... :)

   Poista
  2. Minä yrkäilin lavulle tänäänkin, mutta piti tyytyä ottamaan kuva jäisestä baanasta. Lunta sais tulla ravakasti.

   Poista
  3. ej

   saas nähä miltä tänään torstaina näyttää, mittarissa +3,3°C - eilen parhaimmillaan oli 6½°C.
   Omalla laulla suattas olla jopa lunta siellä tiällä heinien seassa. Katotaanhan, kunhan päivä valakenee. ;)

   Kaisa ainakin hiihtää illan tullen pyssy selässä.

   Poista