Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

lauantai 28. syyskuuta 2019

Suomalaisnuoren kuva

Kun asuu täällä ettäänperällä ei ihme jos on pudonnut kelkasta ja moni kuva ja käsitys asioista aivan vinksahtanut.
Niin kuin nyt kuva suomalaisnuorista.

Olen ajatellut, varsinkin näin Dohan MM-kisojen aikoihin, että suomalaisnuori on enemmän näiden näköinenkuin näidenMutta näin ei kai sitten ole, ainakaan stadissa, koska Hesari on ottanut Nyt-liitteen (27.9.2019) nykynuorten edustajiksi nuo kaksi suomalaisnuorta, milleniaalia, Ajak Majokin ja Vertti Vesalan, käsittelemään Anna-Leena Härkösen Häräntappoasetta.

Ei tietenkään kirjaa (kuka nyt romaaneja lukisi!), vaan elokuvan. Murhaavan tuomion sai elokuvakin ja varsinkin sen idis:
-Tämä sukupolvi on kapitalismilla päättänyt aiheuttaa ilmastokriisin, joka tulee tuhoamaan ekosysteemin meidän eliniän aikana. Tällaisessa ajassa yksilölliset haasteet jää ajan haasteiden alle.

Eikä niin kuin yksilömurhekeskeisessä Häräntappoaseessa. Muutenkin elokuvan seksuaalisuus on Pikkukakkosen asteella.
Tietämätöntä netitöntä lankapuhelinväkeä liikkeellä - tuolloin.

KIRJA-ARVOSTELUT
*** 
myös

7 kommenttia:

 1. Suosittelen Ameriäkkylän liittymistä Kitteen kaupunkiin. Silloin tuo ettäänperäongelma ratkeaisi itestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ej

   vaan entäpä tuo piällysvuatekuva?
   Ai niin onhan siellä ämeriäkkyläläisen perustama Kekäleen vaatehtamo.
   Ja Stora Ensolta voip jiähä tarpeettomia vaatekertoja vuuvven vaihteessa.

   Poista
  2. Ainahi Vertille löytyy sopivia työpukuja sulettavalta sahalta.

   Poista
  3. ej

   Vertti näyttäähi olevan työperänen ihminen. Tulee tarpeeseen.

   Poista
 2. Luin tuon jutun just äsken. Tyypit ovat aivan väärässä, kun sanovat (liioitellen tietty), että lastenohjelmissa on nykyään rajumpaa kuin tuossa elokuvassa. Nykyiset lastenohjelmat ovat varovaisempia kaikessa kuin 90-luvun lastenohjelmat. Lapsia suojellaan enemmän kuin koskaan
  historiassa.

  Tutkimukset kertovat, että seksin harrastaminen on vähentynyt, koska sometus on kivempaa. Tämä näkyy näiden nuorten suhtautumisessa. Eihän se intiimielämä kyllä onnistukaan ellei hellitä edes silloin maailman murheista.
  Ennen tuon ikäisten ajatukset kyllä pyörivät aika isosti erotiikassa. Milleniaaleja se näyttää haukotuttavan. Pikkasen tämä kyllä huolestuttaa minua. Voipi se olla myös ylimielisyyttä, pitäkää seksinne! Tai sitten he ovat salassa vanhanaikaisen kiihkeitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MM

   Noita kuvia kun katselee, niin eikös oo veikeetä, miten monen näköinen suomalaisnuori voi olla!
   Ei niinkun 70-luvulla, jolloin kaikilla samanlainen hiuskuontalo ja samanlaiset housut ja ...

   Poista
  2. Juu, se on kyllä hyvä, että voi olla omannäköisensä, tai jotkut voivat. Yhä edelleen joitain kiusataan esim. siitä, että on huonot vaatteet, oikeesti huonot, ei muodin mukaisesti.

   Poista