Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

maanantai 22. heinäkuuta 2019

Radiossa sanoi

Saisio kaksikin asiaa
radiossa, jota satunnaisesti kuuntelen, eli vain vessassa ja liikenteessä, jotta kaheksanko käsikirjoitusta hän väsäsi ennen kuin edes vähän sinne päin tärppäsi, sattumankaupalla sekin. PS oli kulkemassa Bulevardilla ja lukenut yhden kivitalon oven päältä OTAVA ja muistanut että hänellähän on taas yksi käsikirjoitus siellä sisällä hautumassa ja saanut mielijohteen: käynpä kysäsemässä.

Ystävämme Hannu Mäkelähän siellä istumassa paperiensa seassa. Ottanut Saision tekeleen käsiinsä takavasemmalta, selannut sitä ja sanonut jotain, jotta on tässä ainesta, mutta parempi tulevaisuutesi kannalta jos ei nyt julkaista. Siinä se oli Hannu sitä plarannut todennäköisesti eka kertaa, ja ollut mieltä.

Saisio sanoi, ettei kuuntele musiikkia taustaäänenä, vaan jos kuuntelee niin kuuntelee sitten keskittyneesti. Nyt soittotoivelistalla Pirkolla oli erittäin korkeat äänet. Erittäin!

Päivi Lipponen oli yhtenä yönä niin ikään radiossa kertomassa tunnin ohjelmassa tekosistaan ja Paavostakin, s. 1941, karismasta ja elämästä, myös kirjastaan Ihmisyyden vuoksi. Onpa hän nuori vielä, s. 1967! Paljon parempaa musiikkia hän toivoi kuin Saisio. Paljon!

Eli kyllä radiota kuunnella kannattaisi jos vaivautuisi etsimään oikeita kanavia, mutta meidän vessaradiosta kuuluu ainoastaan Nova, jota taas ei kuuntele pirukaan: niillä semmoinen vauhti päällä että pois tieltä.
Mistähän syystä eivät muut kanavat kuulu? Olisiko Nova maksanut eniten 'ilmatilasta'?

Oikeastaan eilisestä helteisestä Rajakävelystä piti tänään kirjoittamani, vaan tuommoiseksi kääntyi. Semmoinen pomppivan joustavan äkeä on ihmisen kesäinen mieli - minkäpä sille.


KIRJA-ARVOSTELUT
*** 
myös

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti