Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

lauantai 2. syyskuuta 2017

Tykkää - ei tykkää - tykkää - ei ...

Ei, en tässä päivänkakkaran terälehtiä nypi, vaan kirjan; enkä niitäkään irti nypi vaan kääntelen ja lopputulosta haen.
Vähän jää vielä auki tältä keskenlukemalta, mutta eikö tuo tuonne Kirjavinkkeihin lopputulos aikanaan tipahda, niin kuin monen muunkin kirjan, kuten tämän Paasion, joka kävi esitutkinnassa täällä ja nyt on lopputuomiolla tässä.

Eli muuan Julma Mies tässä Uotista leikkii ja tanssii kirjojen kanssa ja pisteitä heruttelee, ken kaunehin on - ja taitavin.

Aluksi en pitänyt, sitten sulin, sitten taas en, kun taas tällä hetkellä, Moottoroidun tuulitakin kohdalla, haiskahtaa jotta kyllä.

Suhtautumiseni kirjaan suhtautuu hyvin käymässä olevaan suhtautumisaallokkooni, kun kirjan nimeä ajattelee: Syöksyvirtauksia. Pakinakokoelman on kirjoittanut Tero Seppänen, juristipoliisi; kuvasta päätellen tekstinsä kaltainen, tekstinsä takana vakaasti jököttävä mies.


Maailma muuttuu, mutta Lovetun poliisipiirin ylikonstaapeli Tauno Kähtävä ei. Ei Tauno ihan paskaakaan nykymenolle haistata, mutta ei paljon puutukaan - piutpaut, ehkä.

Ei enää terrierinä viitsi lunki konstaapeli rähistä, mitäs suotta turhia - parempi vaan löhötellä ja antaa asioiden tulla ja mennä, vaikka vähän korpeaisikin kaiken maailman tatuoidut kaljupääpoliisit.
Nytkin pitää kestää naispoliisiharjoittelijaa, jonka aviopuoliso oli raskaana.
Lapsen kurittamisestakin olisi tullut rangaista, syytteeseen panna isä kun ei antanut lapsen tupakoida.

Elä näiden kanssa ristillisesti!

Kyllä tämäinen Julman Miehen Uotis-leikki plussalle eli tykkää-puolelle on kääntymässä.
Välilausunto:
Seppäsen pakinakokoelma on paineiden purkupaikka, henkireikä heillemeille, jotka eivät saa sanoa, mitä oikeasti ajattelevat nykynyansseista.

KIRJA-ARVOSTELUT
*** myös

2 kommenttia:

 1. Säikähin jo, että onko se kuulusampi Seppänen kerinnyt kirjottaa linnassa kirjan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EJ

   ei ihme jos emmit, kun karvalärsä ol vaihtunu lippulakkiin.
   (Isä-Herkolla oli tapana hieroa lippulakki päähän.)

   Poista