Tietoja minusta

Oma kuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HUK

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Huh huh

Maaliskuun puoliväli ja lunta ei juuri hiihdettäväksi.

Viime vuonna täyttyi tonni juuri eilen, nyt puolet kilsoista häthätää: eli eipä kovin kaus kaukomaille matkustamaan vyörää vara, kun hiihtomatkakassassa yksin lukien 532 km/€. Maksuhan on euro per kilsa.
No aloitellaas lähimatkailulla: Eino Leino -matkalla Paltaniemeen keskiviikkona, alkuverryttelyksi, Paratiisin hedelmiäkin kuulemma pääsemme poimimaan.

Niitähän Elina Vaara näkyy poimiskelleen uutteraan. Niin ymmärsin kirjasta jota viime vuonna  näihin aikoihin luin suurella mielenkiinnolla ja hartaudella ikään kuin pääsiäiskalenteriksi päivittäin, haudattu kuuluisuus per päivä, teoksesta Teronen & Vuolle Taiteilijakukkulalla

 
Elina Vaara on yksi harvoista naisista joka Hietaniemen hautausmaan Taiteilijanmäelle, 50 taiteilijan joukkoon, on kelpuutettu; hän oli vuosi sitten eilisen päivän pääsiäiskalenterityttönä, neljän miehen nainen, runoilija, jolla oli suhde myös Mika Waltariin.

Tälle päivälle näyn merkinneeni Bruno Tuukkasen - siinäpä sitä muistelemista siniristilippumiehen ansioissa. Hiihdosta olemme näköjään laistaneet, viettäneet vapaapäivän, kai nautiskelleet eilistonnintäyttymistä.

Vaan menepä nyt tuonne valkoisille hangille!
Kilpisjärvellä olisi tarjolla puolitoista metriä, täällä siellä täällä hajahajaa kymmenkunta vaivaista senttiä. Muttei auta, mentävä on. Päivän liikuntoannos on revittävä; mieluummin vaikka ruuan väliin jättää kuin ponnistelun! Tai no joo.

Ulos joka tapauksessa suksi survaistakoon!
Joten lähdetääs tästä järven jäälle pyristelemään: josko kantaisi, vai joko nielaisisi - hikiliikkujat.

Illemmalla nähdään - jos kestää jäääääääää.........


ps
kyllä jää kesti, mutta tuuli tuiversi liian;
hupenevat kuitenkin tavoitekilsat ja -sivut hiljokseen: 
jäljellä   H463 km, KK187 s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti