Tietoja minusta

Oma valokuva
SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita; exänä: ope, lautamies + vähän sitä sun tätä - ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HuK

torstai 22. elokuuta 2019

Sisäolennosta ulko-

Nytkin pöydällä vaikka sun mitä uutuutta, mutta mitä tekee Mies: nyhjää ulkoilmassa kaikennäköistä joutavata.
Inessiivi muuttunut adessiiviksi. Sisäolento ulko-olennoksi: kirja ulkoistunut vasaraksi ja nauloiksi, kirveeksi ja pölölökyksi.
Vaan niinpä tuo näkyy käyvän joka kesä - ihan itestään ja huomaamatta.

Nytkin pöydällä olisi tarjolla kirjauutuksien satsi:Mieluummin laistaa - minkä nyt nukahtamislääkkeeksi lukee Nevalan suorasukaisia ajatuksia, sellaisia mielensäpahoittajan kummisedän tuumailuja - noita, syksymmälle siirtää, ja tarttuu hanakasti ressunkulmaan ja talkoilee ulkoilmassa vaikkapa autokatosta kaverilleen:


KIRJA-ARVOSTELUT
*** 
myös

2 kommenttia:

 1. Parempi ois pysyä sisäolentona tahi ainahi varoa punkkeja. Multa löyty tänä uamuna paikasta, jota ei kehtaa perhejulukasussa kertoa. Nyt vain oottelemaan borseliinoa tahi aivotulehusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ej

   otapa vakavasti: vasta kollega pesäpallipelissä kerto, jotta hiän viime kesänä kyykisty kalareissulla saaressa kivien väliin tarpeilleen. Ja eikö löytäny punkki tiesä pienempiin roikkuviin kivviin. Kotona irrotteli elukan.

   Tuli talavi.
   Osti uuvet hokkarit ja mailat jotta ois alakanu pellailla lätkää. Vaan kun väsytti koko ajan, kertakaikkiaan voimaton ja jaksamaton olo.

   Kevväällä sitten ol jo pakko lääkäriin mennä jotta mikä on.

   No se ol just tuo B. Antibioottia nieletti. Nyt jo vahvempi olo hällä.
   Jokohan ens vuonna seitenkymppinen kollega piäsöö hyppäämään kaukaloon?

   Poista