Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

maanantai 5. huhtikuuta 2021

Paljasta pintaa Suomen Kuvalehdessä!

 Jo on aikoihin eletty!

Sähköpostiin olen tilannut kahden lehden uutiskirjeet: Suomen Kuvalehden ja Seiskan.

Tänään toisena pääsiäispäivänä on ennättänyt SK:n uutiskirje jo tulla, heti kahdeksan jälkeen; Seiska pidättelee vielä. Mutta ei tässä mitään hätää, sillä paljastaa pintaa jo SK:kin enimpään tuskaan: jos ei nyt kiireestä kantapäähän niin ainakin yläosan - kiireen. 
Skalpeerataan se kiireimpään hätään ja hoppuun.


Seiskan kirjettä odotellessa: Hyvää PÄÄ-SIÄISTÄ!


hiihdot 6 km/ 860 km/€ 130 h
Melkoisessa tuulen tuiverruksessa jäällä suojaisaa pätkää 
edestakaisin hangattiin. Vesisadetta odotellessa. 
Tulee tiukka huhtikuinen koetus ennen kuin tonni on täynnä. 
Siinä voi vappu lähentyä, kuten vuonna 2018.
Seuraapa kuis äijän käy!


Kirjavinkeissä

4 kommenttia:

  1. Ennen saat tonnin kasaan kuin meikä poninhännän vyötärölle asti. Toista vuotta on aikaa parturissa käynnistä. Ei oikein ilikiä männä, kun paljasta pintaa alkaa päälaella näkyä (iän takia).

    Ainakin tietyillä rannoilla on vielä hyvä hiihella. Ja lapsuuskylän suohangilla kävin pyhiinvaelluksella pitkäperjantaina, Kuikkalammen laavulla. Sieltä on syntymäsaunaani toista kilsaa, mutta välissä Onnenvirta, jossa jäät ovat jo heikot. Ois se surku kuolla samassa paikassa kuin syntyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ej

      näillä ijillä taitaa olla yks hailee missä ja kellä se paljas pinta on. :)
      Parturit on tyytyväisiä mitä vähemmän asiakkaalla haivenia: suavat saman kakskymppisen vähemmällä työllä. Joten eläpä turhia kainostele, ja jos niin pyyvväpä sitä leipojaas leikkelyhommiin; vaan irtoovista korvista varottele.

      Pohjosen puoleiset rannat yleensä antavat hiihellä lähelle vappua - siihen luotan. Vuan jos ei ala kuulua eikä näkyä tiällä potulla, niin se on sitten - lumps!

      Vaikka sillon ei toteutus se järjestely mihin oon valamistautunu, ja mitä sie pijät surkuna: syntymäpaikassa oikenemista; tässä hirskammarissa miut äit viänti ja tästä samasta ois tarkotus aikanaan pois pyyhältee.
      Van kukapa tuon tiennee.

      Poista
    2. Vaan innolla ootan minähi sitä Seiskan kirjettä. Kait uskallat julukasta, kun piäsiinen on jo ohi.

      Poista
    3. ej

      pettymyksen tuotti Seihesilimä = kurkistas tään päivän pottuun. :(

      Mutta järvellä maistu taas meno.

      Poista