Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

torstai 4. heinäkuuta 2019

Riskillä

Fuskasin, bluffasin, taikka halusin ennakoida, jos kauniimmin ilmaisisi.
Otin tietoisen riskin.

Eli eilen tein ja lähetin kirja-arvion Kirjavinkkeihin ennen kuin romaani oli lopussa! Niin luotettava sarvilainen kuin olenkin! Toisaalta olenhan perinpohjin kirjaan tutustunut, paneutunut siihen täpöllä jo täyden kuun kesäkuun eka päivästä lähtien.

Ja tahallani tuon tein, sillä olin varma, kuinka kymmenellä viimeisellä sivulla tulee käymään:
Mies muuttaa yh-naisen luo ja pari vuotta yksinäisyyden uhmassa elänyt työtön teatteriohjaaja saa asuinkumppanikseen maankuulun teatteriohjaajan, jolla myös lapsi.

Niinhän siinä sitten kävi. Tämä aamu sen näytti.

Ja kirja-arvostelija huokaisi helpotuksesta, koska oli kirjoittanut arvosteluunsa romaanin loppuennakoinniksi kutakuinkin näin:
"Kadehdit kollegaihastus Matias Raatteentien menestystä.
Siitäpä taitaakin tulla, tuosta öklöstä, tämän trilogiaksi tarkoitetun sarjan keskipiste, se joka määrää Alinan mielenliikekaappien paikat, kenties myös sisällöt?"

Niin vain Matias muutti Alinan tykö ja - 'paini' alkakoon!

Vaikka eihän sitä vielä voi tietää, vasta sitten kun trilogian toinen osa on kirjoitettu ja käsillä, kuis äijän ja muijan käy. Tietääkökä Elina Kilkku itsekään, vielä:

Elina Kilkku. Kuva Uupi Tirronen
Yötubissa

KIRJA-ARVOSTELUT
*** 
myös

2 kommenttia:

  1. Minulla on tämä lainassa, olen sen verran vikuillut, että vaikuttaa hauskalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MM

      ja yksinhuoltajille lohtua ja armeliaisuutta lappava.

      Runsaasti kesäteatterikipaleiksi sopivia synopseja tarjoilee päähenkilö Alinan mielikuvitus, ja miksei jo romaani itsessään kääntyisi lavafarssiksi. :)

      Poista