Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Pitäs varmaan vaieta

... ja suu suppuhun laittaa.
Eilen näet nimittäin täyttyi tusinas kesäteattereita!

Paras kaikista oli. Vaan toisaalta eipä ihmekään: ammattilaiset asialla.
Ilikiänkö ees sanua: alastonta roikalehtimista 15 beaufortin tuulessa ja liämäsatteessa. Sanos semmonen joka ei ymmärrä hyvän päälle höykösenpölähtävää.

Kaavilaiset olivat asialla, nuo mainiot maarianvaaralaiset.
Mimiikka siinä kukoisti. - Siistii! Huikeeta! huudahtais Teme sekä muut sanaköyhät jääkiekkoilijat ja jatkaisivat: - Aivan Mieletön Tatsi.

Totta puhun, vaikka vähän venkoillenkin.
Nyt sen oikein näki, miten liki kaikista kesän näytelmistä puuttui ruumiin kieli.

Se koiranlurppakin miten hellyttävä ja yleisöön uppoava.  Syliinsä olisi jokainen ottanut, vaan mitä sitten jos olisi: alta lurppakorvien paljastui iso miehenroikale. Kyllä sitten ainakin me miehenpuolet olisimme tuhat kertaa mieluummin ottaneet syliimme nuo pontevat naiset: vallesmannin tyttären ja piian.

Agapetuksen Aatamin puvussa ja vähän Eevankin oli esityksen nimi Ristissä, juonta ei juuri lain mutta, kuten sanottu: mikä miimisyys! mikä rytmi!
Pakko paljastaa edes yksi tekijänimi - koreografia: Sakari Saikkonen

Muuta en uskalla sanoakaan, koska saattaa hyvinkin olla että hilut kinttuihin kilahtavat, kun vielä kuvan näkyviin laitan, vaikka esityksen kuvaaminen oli ankarasti kielletty.

PS
Luiskahtikohan lautamiehen titteli tässä samalla?

6 kommenttia:

  1. Lautamiehen titteleistä viis, tuleehan tilalle pitkänlinjankesäteatterikriitikko.

    Kirjoituksesta päätellen esityksessä on ollut draaman aineksia: alastomuutta, kovvoo tuulta, liämäs-aitta, ruumiin kieltä, pontevia naisia ja kaiken piälle vuara suaha hilut kinttuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EJ
      nää muarianvuaralaiset ossaa pörrätä.
      Tarkemmin sinistä jos painaset niin niät asiantuntijan lausunnon. ;)

      Poista
  2. Usseemman keikan oon Räsäs-serkuksilta, ja vähän suuremmaltain ryhmittymältä Kuavilta aikanaan tilanna. Hyviä ovat, ja mieleen muistuu se Siwan telkkumainos, jossa Henry pappina patsastelloo Sveaborgin putiikin rappusilla.

    https://www.youtube.com/watch?v=qfdpghF5yuM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kavi

      on se kumma että ammattimies on aina ammattimies!

      Poista
    2. Tuo Kuokkas-Joni on meijjän kylältä lähtösin. Opistossa aikanaan musiikkitietoo hälle luvennoin. On käynyt Kiven päivän ohjelmaa esittämässä sittemmin.

      Poista
    3. kavi
      notkee ja ilmeikäs kaveri, rentokin välillä kuin Turhapuron Uuno ellei peräti Vaaleanpunainen pantteri.

      Poista