Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI 15. su


Kuulemma Haanpään teksti oli kelvannut jo isänmaallisimmillekin piireille: Itsenäisyysjuhlissa Presidentin kutsuilla Tampereella oli lausuttu Linnaa ja Haanpäätä, Yhdeksän miehen saappaita kaiketi. Saapaspariahan Pentti olisi pystynyt ja halunnutkin kierrättää vaikka yhdellätoista miehellä ennen anturain loppuun kulumista, kulututti saapasparin sitten yhdeksännellä.

Varmaan jo nykyisin vallan ja väkivallan olemusta käsittelevä Vääpeli Sadon tapaus on saanut isänmaallisimpienkin keskuudessa hyväksynnän: taidetta se myös on eikä vain propagandaa.
Eihän Vääpeli Sato tietenkään päässyt julki kirjailijan elinaikana kuin vaivihkaa muutamina erillisinä novelleina eri julkaisuissa: esim. Punainen puu novelli  Eteenpäin-lehdessä valtameren takana.

No, raukat vain menkööt merten taaaa ...


*****
Jouluvisa sen kuin jatkukoon!

- OISIPAS toisin! lienee Haanpää muutamankin kerran mietiskellyt.

KUKA kumma toisenlainen tuokin tyyppi?  ohje

**********
 
Eilisen NELIKKO vastaus
 
 


4 kommenttia:

  1. Kuva rumenee edellisestä kovasti eli Pirkko Saisio

    Seppo

    VastaaPoista
  2. jospa sen ei niin väliä jos saman sukupuolen kanssa yhdyskelee ...

    VastaaPoista
  3. Kävi kyllä mielessä, vaan en kehannut julki lausua....

    VastaaPoista
  4. jv

    ja onhan niitä muitakin syitä ja ennen kaikkea ulottuvuuksia.

    VastaaPoista