Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

tiistai 6. kesäkuuta 2017

Älykäskin keskustelu





Käytiin illansuussa (lanka/känny)puhelimitse lämminhenkinen sukupolvien välinen (797kk/7kk) keskustelu, josta selvisi monta asiaa, ja ennen kaikkea tulinen tunneside.
Puhelu ei ollut pituudella pilattu, mutta kaikki olennaiset asiat tulivat läpikäydyiksi.

(nuorempi osapuoli paksulla tummalla, vanhempi vaalealla vapisevalla)

- Yyh!

Tauko.

- Ppprrrr prrrr.
- Eah! Eaaa yyy.

Pieni tauko.
- Trrr ... trrrrrrrrr.
- Yyy ... yyy ...


Tulisin sydämeen käyvin terveisin päätimme keskustelumme, sillä toisella osapuolella ei enää muuta asiaa tuntunut olevan; olisiko kaiken kukkuraksi tullut kakka-, pissi-, ruokahätä tai jokin muu karkuu. Toinen puoli, joka oli sananmukaisesti mennyt lankaan, olisi ollut siihen nähden valmis jatkamaan ajatustenvaihtoa, kun vielä karkailupuoli on jonkinlaisessa hallinnassa - minkä nyt yöllä tiuhemmin juoksututtaa.
Mutta hyvä näin: mitään ei jäänyt arvailujen varaan eikä sanomatta, ja jäljellehän jäi mitä älykkäin vaikutelma.

(Koska asianomaisista toinen ei osaa chätätä, vaikka kieli sanan kaltaista onkin, jouduimme siis puhepuolelle; malliesimerkki itse chättäyksestä löytyy City-kanavalta, jossa niin ikään tuli vaihdetuiksi tulisia terkkuja.)

KIRJA-ARVOSTELUT
*** myös

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti