Tietoja minusta

Oma valokuva
SARVin jäsen, ex-lautamies, emeritus ope

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Hetken tuntui niin Selänteeltä

Kolme tummaa miestä niitä siinä tiskin ja uunin välissä pyöri. Vaikka oli sunnuntai: so. pyhälisät ja kaikki?
- Rillilautanen ja kasvisrulla, tilasin ja annoin kakskymppisen.
Mitä ne ois ollu: kuutisen euroa annos?
Ojensi kaks kolikkoa takaisin, katoin 2½ euroa.
- Kiitti.

En valittanut. Ei tässä yhen vitosen vajeessa.
Tuntui olo ihan Selänteeltä.
Tarpeempi noille.

Istuuduimme. Vähän ajan kuluttua toi toinen mies vesikannun ja kysyi: - Paljon sait takasi?
Sillä oli vitonen kädessä.
- Kaks ja puol.

- Täss lisä, se sanoi ja näytti tiskin taa: - Harjottelia.
- Huomasin. En vaan viittiny sanoa, sanoin.
Siihen Selänteeltä-tuntuminen lakkasi.

WP
_________
KIRJA-ARVOSTELUT

*** myös

6 kommenttia:

  1. Elämä on täynnä yllätyksiä: että semmonenkin sapuska on kuin kasvisrulla.

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Voksi, sir

      Jauhelihaisa kasviskualkiäryle puolvekaniloile?

      Poista
  3. Arvoisa gastronomiekspertti hikkaj

    EU-direktiivikös se määrääpi, jotta kualkiäryleessä on oltava jauhettua lihasmassaa ?
    Tosi-kualkiäryle on tiety kääritty pelkästä kaalista !

    Tulee perustellusti mieleen entinen ruokalanpitäjä, joka oikeutetusti korotti hernekeittoannoksen hintaa parannettuun laatuun viittaamalla.

    Oli herneitten osuus nostettu maksimiinsa, kun oli tilaa vievät läskinpalat jätetty pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voksi, sir

      nautasikkoo olla pitää - muuten ottaa kaaliin!

      Poista