Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Kukku Melkas ja Kaisa Pulakka

 'Kaisa Pulakan jututettavana on kirjallisuudentutkija Kukku Melkas.'

Kun en kuuntele radioa ollenkaan ja tällä haavaa televisiosta valikoin Kaisan ja jääkiekon (molemmissa ammutaan! kamalakamala) - niin vähänkö olen ulalla ja ulapalla äänimediasta.

Niinpä tuollainen rauhallinen kirjallisuusprojektiohjelma 101 kirjaa on luiskahtamassa ohi korvan. Kirja jokaiselle itsenäisyyden vuodelle.

Vähänkö harhailuttaa.

Huomaan kirjaprojektin kyllä päivittäin tuota potun oikean yläkulman
 ALLAKKA - KIRJA TÄNÄÄN TV/radio -linkkiä painettuani.

Ei vain ole tullut ryhdytyksi, paneutumaan, kun kerralla joutuisi niin ison kirjavyöryn alle.

Pihistämällä, paljastamalla kirjan kaksi viikossa - sökömäisesti, suklaakalenterimaisesti - olisi urakka imaissut paremmin mukaansa.

101 kirjaa linkki

No aloittelin nyt kuitenkin noilla kahdella ensimmäisellä ruudulla, Salamalla ja Parraksella. Jojolla ensin, koska Minä Olli ja Orvokki on tuoreemmassa lukumuistissa.

Nimien kanssa vähän epäilytti, jotta näinköhän jujuttavat nuo Parraksen Jojon käsittelijät Kukku Melkas ja Kaisa Pulakkakilpimäistä, etten sanoisi; lehtosgalleriaan käypiä myös, mikä ettei!


Kirjojen Suomi linkki
__________
*** myös

hiihdot 11+11 /433 km=/€

4 kommenttia:

  1. Kyllä muistan hyvin vuuvven 1968. Miesparoille kauheeta aikaa. Minut talutettiin vihille noilla seutuvin.

    VastaaPoista