Tietoja minusta

Oma valokuva
SARVin jäsen, exänä: ope, lautamies + vähän sitä sun tätä ja mikä huvittavinta: humanististen tieteiden kandidaatti HuK

torstai 28. heinäkuuta 2016

Epistä tai ei

Hyvähän noihen isompien luakkosten on teatteriloissa istua ja niistä kirjoittaa kun on kaikki oikeudet! Toista se on meikäläisten pienten pyristellä kun ei edes kuvata saa!

(no ennenkin olen purnannut valokuvauskiellosta kun ne muka loukkaavat tekijäoikeuksia tai jotain - ja paskat! Pitää vaan näytellä isompaa kuin onkaan: tuntuu fiinimmältä ja fiksummalta, isommalta foorumilta.)

Unohtakaa tuo kursiivi, se on vain paha henki joka pulpahti hetkeksi pintaan, lupaan ettei se nouse sieltä enää tämän potullisen aikana.


Kymmenen on tähtäimessä, tämä taisi olla nro 7.
Joku eilisessä just noihen luakkoslaisten lehessä kuulemma kehui käyneensä toistakymmentä 'esitystä kahtomassa ja Kinahmossa on paras'. En usko.

Ja pane näitä nyt paremmuusjärjestykseen! Senkun iloitaan mukana, surraan ja ajatellaan syvemmin sitten laitosteattereissa.

Tahko Pihkala teki vaikutuksen, elämäkerran lukeneena tiedän: just tuommoinen ärhäke oli tämä lähtönimeltään Gummerus. Saarinen T oli ilmetty Tahko.

Huipulle pyrkivä Pesäpalloilija Jere, joka haavoittuu eli loukkaantuu pahasti heittokäpälästään ja joka kokee näin toisen vakavan iskun elämässään, on myös uskottava, ja ylimielisyyttäkin jo tähtipelaajan verran: antaa jo kimulien tapella itsestään. Pääroolin vetää Severi N railakkaasti.

Entä se rintava ämmäkööri, joka pesisjoukkue PoPana polttaa ja puotaltaa! Säpinää, suhinaa jos sutinaakin riemuksi asti.

Ja yllättäen löydän tältä näyttämöltä saman miehen, jonka kanssa sahattiin toisella näyttämöllä kenttäsahalla keväänkorvilla lautoja! Hannu V vetelee Jeren Tolppa-sedän roolia niin kuin ei mitään!
Niin ne estradit vaihtuvat. Tosin silloin ei näytelty niin kuin nyt, vaan paiskittiin irvellä ikenin töitä.
Niin pieni on maailma, eskoseni.

 
(enpä jänistä, sen verta miestä löytyä täytyy, kertomatta jätän jotta missä, kun eivät kuv...)

4 kommenttia:

 1. En minäkään paljasta paikkaa, enen. Mistä semmonen muoti on tullut, jotta ei kuvata sua? Kesäteatterissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EJ
   Ennen näytöksen alkua kuulutus yleensä kuuluu näin: "Sulkekaa kännykät ja muistattehan että esityksen kuvaaminen ja äänittäminen on tekijänoikeusplääp...plääp..plääp... takia kielletty."

   Kuvauslupa on pyydettävä ennakkoon.
   Katsojia nähtävästi saisi kuvat, koska kyseessähän on julkinen paikka? Näyttelijöitä ei!

   Poista
 2. Hyvä deskriptiivisen taiteen aktiiviväki

  Miks ihmeessä ei saa kuvata ( siis valokuvaa ottaa ), kun piirtää sais vaikka kuinka ( kuten tiijjetään kariavin ainaskin nuoruuvvessaan piirtänen vaikka mitä ), ja kirjotettua tekstiäkin saa söheltää niin, jotta tulkinta jää lukijan vastuulle ...

  Mikä siinä optisessa tallenteessa on niin muka vaarallista ??
  Ja äänitallenteessakin !

  Vaikka siteerata sais ääneen jokahisen välihuuvvonkin Aku Ankan äänellä.
  Tai Tarjan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voksi, sir

   elä muuta sa!
   Oisko sen riippuliitäjäkiitäjäs idis - peräti?
   Ihan itärajan tuntumassa kun oltiin. (linnuntietä joki puolenkymmentä kilsaa)

   Poista