Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

perjantai 1. tammikuuta 2016

Herroin seurassa


Kaikki kaupungin ja maakunnan silmäätekevät siellä olivat sekä kaksi lasta, toinen vauva vasta. Takataskuväkeä. Perstaskuväki, se tallinväki, se missä se seimi olisi ollut, hoilasi karaokea Takataskussa.
Tällä kertaa lantinheitto vietätti tänne:

  • Johann Strauss Jr.: Alkusoitto operetista Lepakko
  • Johannes Brahms: Unkarilaisia tansseja nro 1
  • Isaac Albeniz: Tango op. 165
  • Giagomo Puccini: Cavaradossin aaria 'E lucevan le stelle' oopperasta Tosca
  • Antonín Dvořák: Slaavilaisia tansseja nro 3
  • Hans Christian Lumbye: Shampanja-galoppi

Väliaika: leivoskahvit. Serkun kanssa juteltiin humalaisesta joulupukista, pankinjohtajan vaimon kanssa veljen kuolemasta, kansakoulunopettajan kanssa musiikin ymmärtämisestä ja Matsin kanssa siitä voisiko noilla isoilla sinkkilautasilla lyödä vaikka puolisen sekuntia etu- tai takaottoon, siis huomaisiko joku. Mats sanoi että voisi, mutta siitä seuraisi potkut.

  • Johann Strauss Jr.: Kiihdytyksiä-valssi
  • Johann Strauss: Pizzicato Polka nro 1
  • Rudolf Sieczynski: Wien, unelmien kaupunki
  • Emmech Kalman: Csardaskavaljeeri operetista Kreivitär Mariza
  • Johann Strauss: Tonava kaunoinen

Encorena mm. O sole mio.
39-jäseninen orkesteri. Jälleen Matsille kysymysehdotus: mitähän jos menisin ensi vuonna klarinettiosastoon olevinaan soittamaan, huomaisiko joku - illan päätteeksi kapellimestari kysyisi yleisöltä: kuka oli feikki?

Elämyshän se on joka kerran LIVE-esitys - siitä mihinkään pääse. Muutamin paikoin solistin ääni hukkui orkesterin pauhuun.

6 kommenttia:

  1. Laneettaosastoa paremmin feikki onnistuis soluttautumalla vaikka kakkosviulujen takapulttiin. Jousen hevosenhäntäkarvat kun vielä sipasis hartsin sijasta saiputalla, niin vois huoleti jousta heilutella - mielellään kuitenkin sammaan suuntaan vieruskaverin kanssa.

    Telkussa muuten sääkartalla näyttivät, että teillä päin ne on tuikeimmat kelit. Lapissakaan ei näy niin kovia pakkasia olevan. Kohta pääset luistimille, niinku se pukki siinä kortissa - jos ei suksen alla tarpeeks lunta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuossapa se pulma, saisko sitä rokaa vejeltyä samaan tahtiin; tuskin mahtas onnistua. Vois olla enemmän semmoset heinämiehen otteet: hangolla seipäälle.
      Arvelin, jotta sormilla näpyttely ei niinkään näkys.
      Noihen rumpujen kalisteluha ei onnistus tapasinkaan jotteiko heti kusahtas.

      Pittää Lempin luukku varmaan tänään sulukea jos tuikeat pakkaset alakavat, siellä kun lunkun takana virtaa kunnan vesi putkea pitkin ylös tuvan puolelle. Mänköön Lempi yöjuoksuillaan aittaan leppäilemään, tarkenee se siellä vällyin välissä.

      Poista
    2. Sormilla näpyttely ei näkys, mutta iänen voes ottoo, niinku entiselle koulukkaalle kovvoo penkkiä vasten, kun tuhnuun vuan yritti. Rasvattu roka on hiljanen. Puhaltimissa sormen liike ei näy niinkään, mutta kun niillä on niitä soolokohtia.

      Poista
    3. kavi
      Siehä sen tiijjät, uskoo pittää.

      Vaikka vielä jos vänkeis: ois toisten takana sillon soolojen aikana, niin kun koulussa toisen selän takana. Ois semmonen piilosolisti.

      Tunnelma ois vähän niin kun ennen vanhaan, jos muistat, kun lastenjuhlilla ongittiin kepillä yli verhon ja verhon toisella puolen olijat pistivät kaikennäköstä leikkikalua onkeen kiinni.

      Poista
  2. hikka,

    ohhoh onpa ollut riehat, tangoa ja kaikkee. Meillä oli kolme suvenkokosta koiraa sisällä paukuttelua paossa. Onneksi simahtivat aamuyöstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EJ
      hirmuset oli räiskeet kaupungissa. Mikähän ilo aikuiselle ilotulituksesta on?

      Poista