Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Huovista

Talvella tarvitaan monenlaista huovista: töppöstä jos peittoakin - mutta ennen kaikkea lukemista.

Nokkelaa aloitusta etsin ja löysinkin itselleni riittävän!
Tälle verstaan puolelle kun ei muut kuiki niin saa rauhassa innovoida, tuotekehitellä, konstruoida, reparoida. Askaroida naputella, pöydältä pudota: ei haittaa mittää vaikka sutta pukkaa.

Veikko Huovista siis luennassa, tai oikeastaan Veikosta. Panu Rajala, se Katrin Panu, on päässyt Veikon arkistoihin tämän kuoleman jälkeen ja koonnut muistumia miehestä, jonka tosin tunsi, tietenkin, jo aikasemmilta ajoilta.
Hirmuinen humoristi on henkilökuvakirjan nimi viime vuodelta.

Veikko on pitkänmatkan juoksu-urheilumiehiä viimeisen päälle. Veikkoa harmittaa kun Kuhmossa on valtakunnallisesti arvostettu tapahtuma kesäisin, Sotkamon pesäpallo vähempänä valtakunnan kihojen listalla. Vaimo-Hilkka raahaa Veikon kamarimusiikkia kuuntelemaan. Veikko kärsien kuuntelee atonaalista soitantaa hikisessä salissa. Tullaan kotiin takaisin, Veikkoa kyrsii ja mies harmittelee kun ei ollut miestä nousta ja huutaa:
- Lopettakaa jo, saatana!
-1  13/587km/€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti