Tietoja minusta

Oma kuva
Vanheneva ja haurastuva: ilman sarvia ja kohta varmaan hampaita; exänä: ope (luokan-, erityis-), lautamies + ties mitä - ja mikä huvittavinta = humanististen tieteiden kandidaatti HUK. Tällä POTULLA eli potalla ähistään omanlaisesti, ylen viisaita vältellen. (Blog content may be published in part or entirety by any print, broadcast or internet/digital media outlet, or used by any means of social media sharing.)

torstai 18. lokakuuta 2012

Eeva-lehden kimpussa

Olen ihastunut Eevaan, tuohon lehteen, joka ei ole mikään ripellys, pikkupalojen kokoelma, sekalaisista namuista kerätty karamellipussi.

Jutut ovat kunnon juttuja, siis riittävän pitkiä.

Olen ihastunut Eevaan vaikka olen mies - ja sehän se tässä nikottaakin. Minunhan pitäisi olla ihastunut Tekniikan Maailmaan ja mitä kaikkia moottorilehtiä sekä monen sortin metsästyslehtiä niitä miehillä onkaan.

Parhaillaan työstän blogia Riikka Ala-Harjasta, se on jo viides blogi lokakuun Eevasta! Perjantaiksi vääntynee blogi Tatu&Patu -sankaripoikien tekijöistä. Ja jäljellä ainakin vielä tuo iki-ihana Eeva Kilpi!

Sade ei anna olla ulkona, vaan hyvänä korvikkeena kuluu Ala-Harjan kirja Strip: näkee että dramaturgi on asialla - kyllä vuorosanat luistavat. Välillä mukava lukea helpompaa tekstiä Salamoiden ja Lehtosten jäljiltä. Hotkiako sanoisi?

keskiviikko 17.10.2012  8C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti